Tervetuloa blogiini!

Kiitos kaikille lukijoilleni ja VAKAVA-hanketta ja Samalta viivalta 2 -teosta koskevaan keskuteluun osallistuneille. Keskustelu jatkuu täällä ja olette tervetulleita jakamaan kokemuksianne. Kommentoida saa edelleen vapaasti. Paljon onnea alkukesän ja loppukevään koitoksiin kaikille tasapuolisesti!

keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Miten kävi?

No nyt on armon aika ohi ja tulokset julki. Pääsitkö jatkoon? Sain kutsun Ouluun laaja-aliseen luokaopekoulutukseen, LTO-koulutukseen ja TAIKA-koulutukseen. Jippii! ja ei kun kirjotelmia pakertamaan..

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse pääsin Tampereelle jatkoon Lto:hon ja matikan aineopettajaan. Muihinpa en sitten oikeastaan ees hakenut paitsi tuohon Tampereen elinikäisen oppimisen koulutukseen, mutta siitä tulee sitten joskus heinäkuussa tietoa :)

Anonyymi kirjoitti...

sain kutsun Kajaaniin luokanopekoulutuksen jatkovaiheeseen. mikähän mahtoi ouluun olla pisteraja?? se jäi saavuttamatta..

Anonyymi kirjoitti...

niin ja Johanna, mahtavat sivut! Sinä kyllä kuuluitkin Ouluun jatkoon! toivottavasti pääset myös sisälle :)

Anonyymi kirjoitti...

Kutsu tuli luokanopettaja koulutuksen II vaiheeseen. Olen askeleen lähempänä unelmaammattiani .

Tsemppiä kakkosvaiheeseen!
T.Bobcat

Anonyymi kirjoitti...

Pääsin jatkoon Turun luokanopettajankoulutukseen. Nyt kädet täristen yritän pähkiä, mitä siinä matemaattis-luonnontieteellisen ajattelun arvioinnin kokeessa voidaan kysyä? Lukiosta on jo sen verran aikaa, että ei tada kauheen vaikeet laskut ainakaan sujua..

Anonyymi kirjoitti...

Jatkokutsu tuli! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kutsu Jyväskylään erkkaan ja lo-koulutukseen tuli. Kiitos blogin pitäjä opiskelutuesta!

Anonyymi kirjoitti...

Jummi mitkä sivut oot luonu! Hengailen harjoittelussa (ilman mitään tekemistä), joten eksyin tänne lueskelmaan juttujas...Wautsi! Ja kerran vielä onnittelut jatkopaikoista! Kerrahan sitten ku kuulet lopulliset tulokset... Mä jatkan taas Lapin Kansan lukemista;)

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoittelehan kun saat tuloksia, pääsitkö sisään :)Itse odottelen yhä perjantaita...

Anonyymi kirjoitti...

No niin, perjantai tuli ja samalla kutsu ohjauksen koulutukseen- kiitos tsempistä! :)

Johanna Koskimies kirjoitti...

Joo, anteeksi kun en ole käynyt täällä moikkailemassa. Pääsin siis itsekin Oulun laaja-alaiseen luokanopettajakoulutukseen..! Voi tätä riemua!! Aha, euforia, mikä tunne! Voi kun pääsisi jo aloittamaan..

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut opiskelupaikan johdosta ja hyvää kesän jatkoa.
T.Bobcat